• (+34) 93 881 61 59
 • Mas l'Avenc, S/N, 08511 Tavertet, Barcelona, Catalunya

Contacte

Contacteu-nos

A les Xarxes


  Com arribar en vehicle privat

  Ubicat dalt dels cingles i a 3km de Tavertet, Catalunya.

  Coordenadas del GPS: E02º26’31,02’’ N42º00’18,72’’

  Veure a Google Maps

  L’Avenc es troba a 3 km al nord/est del poble de Tavertet. Per arribar a l’Avenc des de Tavertet, un cop arribat al poble s’ha de passar pel poble passant una barrera que els caps de setmana i festius està abaixada just al costat de l’aparcament municipal, però es pot passar pel costat i continuar amunt. Llavors passaràs pel costat de l’Hostal El Nogué i després arribaràs a El Jufré (residència i casa de pagès) i d’aquí agafaràs el camí de Rupit o de Mas Rajols a la teva esquerra, que uneix Tavertet amb la carretera C-153 cap a Rupit. Veuràs un cartell que diu camí de Tavertet a Rupit. Continua i després de 3 km de pista arribaràs a l’Avenc. Aquest camí és estret i pavimentat però amb alguns sots. La part final fins a l’Avenc està pavimentada. Entra al pàrquing subterrani amb portes grans de fusta i d’allà cap a recepció pujant les escales o l’ascensor.

  Si vens de Barcelona, hauràs d’agafar l’autovia C-17 en direcció a Vic. Sense entrar a Vic. Has de passar aquesta localitat i, just després, sortir de l’autovia per incorporar-te a la C-25 (Eix Transversal) en direcció a Girona. Pocs quilòmetres després, cal prendre la sortida en direcció a Roda de Ter i incorporar-se a la C-153. Segueix aquesta carretera passant per Roda de Ter i, uns quilòmetres més endavant, cal agafar un trencant a la dreta en direcció a L’Esquirol i Tavertet. Creua per dins L’Esquirol i sortiràs per una carretera de revolts (BV-5207) amb un paisatge espectacular que finalitza al poble de Tavertet. Un cop a Tavertet has de travessar el poble tot recte amunt i en arribar davant El Jufré, trencar a mà esquerra. Seràs a 5 minuts de l’Avenc en aquest punt. Temps aproximat del trajecte: 2 hores.

  Si vens de Girona, el camí més curt, ràpid i recomanable és per l’autovia Eix Transversal C-25, sortint a Roda de Ter i passant per l’Esquirol dirercció Tavertet. Un cop a Tavertet heu de travessar el poble tot recte amunt i en arribar a davant El Jufré, trencar a mà esquerra. Esteu a 5 minuts de l’Avenc en aquest punt. Temps aproximat del trajecte: 1h 45m.

  Des de Girona, hi ha altres opcions per arribar més llargues, però també boniques i interessants. Una és agafar la carretera que porta a Anglès (N-141 primer i C-63 després a Olot). Passaràs per diferents poblacions (Anglès, la Cellera de Ter, Amer, les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols i Sant Esteve d’en Bas). Travessaràs dos túnels i després arribaràs a una rotonda on pots anar a les Preses i Olot (dreta), a Vic/Manlleu pels túnels de Bracons (recte) o cap a Hostalets i Rupit/L’Esquirol (esquerre). Has d’anar direcció Rupit i Hostalets per la C-154 i després la C-153. Després d’una recta la carretera comença a pujar i al cap de molts quilòmetres passaràs el trencall de Rupit i després, al km 28,5 cal trencar a l’esquerra cap a un camí direcció a Rajols, l’Avenc i Tavertet. Aquesta pista o camí pavimentat amb alguns sots arriba directament a l’Avenc sense passar pel nucli de Tavertet. No és recomanable fer servir aquesta pista en cas de nevada o gelades. Temps aproximat del trajecte: 2 hores. 

  Com arribar en transport públic

  Veure a Google Maps

  Des de Barcelona, es pot arribar a Vic amb tren o amb autocar.

  Des de Vic, la línia d’autocar Segalés porta a L’Esquirol i Rupit. Els Dimarts i Dissabte hi ha un taxi-bus que porta de l’Esquirol a Tavertet i vice versa, però s’ha d’avisar el dia abans al telèfon 938892577.

  Si prefereixes que et vinguem a recollir a Rupit, et podem recollir i/o portar per 7,50€/trajecte. Indispensable contractar amb antelació.

  Des de Vic o altres poblacions properes, també es pot agafar un taxi fins a l’Avenc (cost aproximat: 55€).