• (+34) 93 881 61 59
  • Mas l'Avenc, S/N, 08511 Tavertet, Barcelona, Catalunya

Verificar disponibilitat

Política de Privacitat

Tota comunicació amb L’Avenc de Tavertet SL per qualsevol mitjà o a través de la seva adreça de correu electrònic, o dels formularis presents en aquest web o al seu email, suposa el cumpliment exprés perquè les seves dades personals siguin incorporades a fitxers titularitat de L’Avenc de Tavertet SL l’adreça de la qual és Mas l’Avenc, S/N, 08511, Tavertet, Barcelona.

Aquestes dades de caràcter personal seran tractades conforme a allò disposat en la Llei Orgànics 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Per tant, l’interessat podrà exercir dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició amb respecte a les dades personals que constin en els fitxers esmentats, i poder revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment. Per a això ho podran fer mitjançant comunicació escrita a:

  • Nom de l’empresa: L’Avenc de Tavertet SL
  • Domicili: L’Avenc de Tavertet s/n 08511 Tavertet, Barcelona
  • E-mail: info@avenc.com

 

Advertència de Privacitat

Les dades de caràcter personal que es facilitin per correu electrònic o mitjançant aquest web, quedaran registrades en un fitxer Propietat de L’Avenc de Tavertet SL degudament inscrit davant l’Agència Española de Protección de Datos amb la finalitat de respondre a les consultes, rebre comandes i obtenir dades estadístiques dels mateixos. Per això poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant L’Avenc de Tavertet SL amb domicili a Mas l’Avenc, S/N, 08511, Tavertet, Barcelona, o a l’e-mail info@avenc.com.