• (+34) 93 881 61 59
  • Mas l'Avenc, S/N, 08511 Tavertet, Barcelona, Catalunya

Verificar disponibilitat

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents

Les reserves realitzades quedaran garantides per mitjà d’un càrrec de 75€ / habitació. Al rebre el pagament, es comunicarà via e-mail al client la nostra confirmació de reserva. En el cas de cancel·lació de la reserva, abans de 7 dies, es podrà guardar la paga i senyal per una futura reserva. En cancel·lar entre 7 dies i 48 hores abans de la data d’entrada, suposarà la pèrdua només d’aquesta quantitat, sempre i quan s’avisi i nosaltres responguem. En cas de llargues estades o estades a l’agost, s’aplicarà un 25% de l’estada total, i un 45% del pendent si es cancel·la amb una setmana abans de l’arribada. La cancel·lació de la reserva que es faci just abans de la data d’entrada ( >48hores) suposarà el càrrec del 75% de l’estada total. En el supòsit de no avisar ni tampoc presentar-se, s’aplicarà el càrrec del 100% de l’estada.

Les reserves realitzades amb antelació quedaran garantides per mitjà d’un càrrec del 30% del total de l’estada. 30 dies abans del dia d’entrada cal pagar el 70% restant, deixant pel dia de sortida qualsevol extra i la Taxa Turística. En el cas de cancel·lació de la reserva abans de 30 dies, suposarà la pèrdua del 30%. En el cas cancel·lació amb menys de 30 dies suposarà la pèrdua del 100% de l’estada.

Les reserves realitzades amb poc temps (menys de 30 dies abans del dia d’entrada) quedaran garantides per mitjà del 100% del total de l’estada, deixant pel dia de sortida qualsevol extra i la Taxa Turística. L’import no és reemborsable en cas de cancel·lació.

El check-in (entrada) és de 15.30h a 19.30h. Si teniu pensat arribar més tard, us demanaríem si us plau que ens féssiu saber l’hora.

El check-out (sortida) és abans de les 12.00h. Es pot contractar servei ‘late check-out’ sempre que hi hagi disponibilitat. El preu són 20€ i es pot allargar fins les 17.00h. Us ho confirmarem durant la vostra estada.

Sí. Aprovisionem tots els allotjaments amb un dispensador per les mans i sabó ecològic neutre que serveix tant pel cos com pels cabells. No posem amenities ni productes de plàstic d’un sòl ús, ja que va en contra de la política ecològica de l’hotel.

No. L’hotel funciona en bona part amb energies renovables i ens obliga a portar un control estricte de la despesa energètica. Trobareu assecador de cabell als vestuaris. Si l’heu de fer servir de forma habitual us recomanem que us el porteu de casa.

Sí, amb accés i velocitat limitada.

Sí de 9h a 22h. Degut al COVID-19 hi hauran restriccions i limitacions en aquest espai. Recordeu portar-vos les xancles, el banyador i gorro de piscina. Nosaltres us proporcionem barnussos pels adults i tovalloles pels més petits.

No. Moltes vegades es tendeix a fer la incorrecta associació d’idees que la piscina interior és un spa, però no ho és. A l’Avenc tenim una piscina interior climatitzada a una temperatura d’entre 27-29ºC. Escalfem de forma sostenible l’aigua de la piscina amb una caldera biomassa per a què la pugueu gaudir, ideal per a nedar i estar en moviment. També tenim un jacuzzi que només funciona a les tardes. A l’estiu el jacuzzi està tancat. 

Sí. Es poden portar animals únicament a les casetes (màxim 2 per caseta) sempre que el propietari se’n faci càrrec en tot moment. Això sí, cal que ens aviseu quan feu la reserva. A l’Avenc hi viuen dos gossos (Toffee i Kira) i gats.

Tenim el que anomenem ‘servei d’àpats’ únicament per allotjats. Oferim l’esmorzar i el sopar, així com el dinar de diumenge.

Els esmorzars es serveixen entre les 8:30 i les 10:30 i es serviran de manera personalitzada amb productes elaborats al moment. El preu bàsic és de 12€ per adults i 6€ per nens (3-12 anys), amb la possibilitat d’afegir alguns extres.

Pel que fa als sopars, es serveixen entre les 19:30 i les 21:00. 

Les habitacions inclouen la mitja pensió de diumenge a dijous. Per a aquells clients allotjats en estudis o casetes, el preu del sopar és de 25€/adult i 13€/nen (3-12 anys).

Els divendres i dissabtes a la nit, oferim el servei de sopar amb carta.

A l’Avenc de Tavertet apostem per un consum responsable, basat en una cuina de productes ecològics, i a través de proveïdors directes amb una mateixa filosofia, garantint la traçabilitat absoluta del producte. L’Avenc és un apart-hotel on la majoria d’allotjaments tenen cuina pròpia. Ho vam dissenyar així perquè volem contribuir a l’economia circular del territori que viu en gran part de la restauració.

El pàrquing subterrani és un servei gratuït que oferim als nostres estadants perquè pugueu aparcar el vostre vehicle durant la vostra estada. Quan arribeu a l’Avenc, el primer que heu de fer és accedir al pàrquing amb el vostres vehicle per la porta principal, estacionar-lo i dirigir-vos a Recepció. No té pèrdua.

L’Avenc no és un lloc especialment pensat per a nens, això no vol dir que no pugui ser un lloc on els vostres fills s’ho passin bé i aprenguin a estimar la natura. Però cal que estiguin supervisats per un adult en tot moment. Si busqueu un lloc on podeu deixar la canalla fent la seva sense supervisió, l’Avenc no és el lloc ideal.

Tant les instal·lacions de L’Avenc com l’entorn geogràfic poden tenir perills pels més petits si van pel seu compte; en canvi pot ser un lloc d’exploració, aprenentatge i gaudi si van acompanyats, en tot moment, dels seus pares o tutors. Per damunt de tot, L’Avenc és un lloc de descans i reflexió i, és per això que us demanem que mantingueu un ambient tranquil i respectuós amb la resta d’estadants, sobretot a les zones comunes, passadissos i piscina.

L’Avenc no és una casa rural ni funciona com a tal. L’Avenc és un apart-hotel amb diferents tipus d’allotjaments per llogar: habitacions, estudis i casetes de parella i familiars. Disposa de zones comunes com la piscina i el pàrquing subterrani.

Es pot visitar per un grup de màxim 15 persones sempre que s’hagi concertat cita amb antelació. La visita guiada dura un màxim de 2 hores i costa 50€/h a repartir entre tots els visitants.

L’Avenc disposa d’allotjaments de diferents capacitats: 2 persones, 4 persones i 6 persones. Cal respectar les capacitats dels allotjaments en tot moment, per tal de no destorbar la tranquil·litat de la resta d’estadants i respectar el silenci. No és un lloc idoni per la celebració de festes.

Per a grups superiors a 30 persones, cal llogar l’Avenc en exclusivitat.

Per a més informació i reserves: info@avenc.com