• (+34) 93 881 61 59
  • Mas l'Avenc, S/N, 08511 Tavertet, Barcelona, Catalunya

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents

Les reserves realitzades quedaran garantides per mitjà de l’import de la primera nit. En temporada baixa, en el cas de cancel·lació de la reserva, abans de 7 dies, es podrà guardar la paga i senyal per una futura reserva. En cancel·lar entre 7 dies i 48 hores abans de la data d’entrada, suposarà la pèrdua només d’aquesta quantitat, sempre i quan s’avisi.

En cas de llargues estades, ponts, festius i estades a l’agost, es confirma la reserva mitjançant el pagament del 50% del total. La cancel·lació de la reserva que es faci amb més de 15 dies d’antel·lació es pot guardar l’import per una propera estada, en cas que es cancel·li just abans de la data d’entrada ( >7 dies) suposarà el càrrec del total. 

 

Les reserves realitzades amb antelació quedaran garantides per mitjà d’un càrrec del 30% del total de l’estada. 30 dies abans del dia d’entrada cal pagar el 70% restant, deixant pel dia de sortida qualsevol extra i la Taxa Turística. En el cas de cancel·lació de la reserva abans de 30 dies, suposarà la pèrdua del 30%. En el cas cancel·lació amb menys de 30 dies suposarà la pèrdua del 100% de l’estada.

Les reserves realitzades amb poc temps (menys de 30 dies abans del dia d’entrada) quedaran garantides per mitjà del 100% del total de l’estada, deixant pel dia de sortida qualsevol extra i la Taxa Turística. L’import no és reemborsable en cas de cancel·lació.

El check-in (entrada) és de 15.30h a 19.30h. Si teniu pensat arribar més tard, us demanaríem si us plau que ens féssiu saber l’hora.

El check-out (sortida) és abans de les 12.00h. Es pot contractar servei ‘late check-out’ sempre que hi hagi disponibilitat. El preu són 20€ i es pot allargar fins les 17.00h. Us ho confirmarem durant la vostra estada.

Sí, amb accés i velocitat limitada.

Sí de 9h a 22h. Degut al COVID-19 hi hauran restriccions i limitacions en aquest espai. Recordeu portar-vos les xancles, el banyador i gorro de piscina. Nosaltres us proporcionem barnussos pels adults i tovalloles pels més petits.

El pàrquing subterrani és un servei gratuït que oferim als nostres estadants perquè pugueu aparcar el vostre vehicle durant la vostra estada. Quan arribeu a l’Avenc, el primer que heu de fer és accedir al pàrquing amb el vostres vehicle per la porta principal, estacionar-lo i dirigir-vos a Recepció. No té pèrdua.

El cotxe només el podeu acostar per descarregar si us allotgeu a les casetes, i sempre i quan no creueu la barrera de cordes. Siusplau, no destorbeu la resta d’estadants quan descarregueu el vostre equipatge. Per aquells que us allotgeu a l’ala nova, heu de deixar el cotxe al pàrquing subterrani i pujar l’equipatge amb l’ajuda dels ascensors i un carretó que trobareu a l’entrada.

No, l’aigua no està freda però es tendeix a fer la incorrecta associació de piscina interior amb spa, quan no és el cas. Escalfem la nostra aigua de manera sostenible amb una caldera de biomassa perquè la pugueu gaudir a una temperatura d’entre 27-29ºC. Ideal per nedar i estar en moviment.

També tenim un jacuzzi que només funciona a les tardes. A l’estiu el jacuzzi està tancat.

 

Per a la vostra seguretat, recomanem no accedir a la piscina en cas de tempesta elèctrica. 

Sí. Es poden portar animals únicament a les casetes (màxim 2 per caseta) sempre que el propietari se’n faci càrrec en tot moment. Cal que ens aviseu quan feu la reserva i té un cost de 15€/animal. El PACK MASCOTA inclou dos bols i una manta que ús deixem durant l’estada.

A l’Avenc hi viuen dos gossos (Toffee i Kira) i gats.

L’Avenc no és un lloc especialment pensat per a nens, això no vol dir que no pugui ser un lloc on els vostres fills s’ho passin bé i aprenguin a estimar la natura. Però cal que estiguin supervisats per un adult en tot moment. Si busqueu un lloc on podeu deixar la canalla fent la seva sense supervisió, l’Avenc no és el lloc ideal.

Tant les instal·lacions de L’Avenc com l’entorn geogràfic poden tenir perills pels més petits si van pel seu compte; en canvi pot ser un lloc d’exploració, aprenentatge i gaudi si van acompanyats, en tot moment, dels seus pares o tutors. Per damunt de tot, L’Avenc és un lloc de descans i reflexió i, és per això que us demanem que mantingueu un ambient tranquil i respectuós amb la resta d’estadants, sobretot a les zones comunes, passadissos i piscina.

Mai. Els menors de 12 anys han d’estar sempre sota la supervisió d’un adult, especialment prop de les zones de risc com la piscina o les zones amb desnivells. Ens reservem el dret de venir a buscar els seus responsables sempre que els veiem sols. És important que tan els nens com els adults respectin la normativa de l’Avenc i l’ambient de tranquilitat habitual.

Els bressols són gratuïts (0-2 anys). En el cas que el nen requereixi llit supletòri (o dormi amb els pares), independentment de l’edat que tingui, té un cost de 10€/nit.  Els àpats van a part.

 

Podeu demanar-nos la batedora a recepció i ens la veniu a recollir. Quan hàgiu acabat d’utilitzar-la el mateix dia, siuplau, retorneu-nos-la a recepció.

L’Avenc no és una casa rural ni funciona com a tal. L’Avenc és un apart-hotel amb diferents tipus d’allotjaments per llogar: habitacions, estudis i casetes de parella i familiars. Disposa de zones comunes com la piscina i el pàrquing subterrani.

L’Avenc disposa d’allotjaments de diferents capacitats: 2 persones, 4 persones i 6 persones. Cal respectar les capacitats dels allotjaments en tot moment, per tal de no destorbar la tranquil·litat de la resta d’estadants i respectar el silenci. No és un lloc idoni per la celebració de festes.

Per a grups superiors a 30 persones, cal llogar l’Avenc en exclusivitat.

Per a més informació i reserves: info@avenc.com

No tenim aire acondicionat perquè creiem en altes formes més sostenibles per a ventilar l’allotjament, com són els ventiladors. El termòstat serveix per ajustar la temperatura del terra radiant en les estacions fredes. Durant els mesos calorosos apaguem la calefacció.

Aprovisionem els allotjaments amb un dispensador per a les mans i una ampolla per a la dutxa, ambdós amb sabó ecològic que serveix tan pel cos com els cabells.

No acostuma a haver mosquits a l’Avenc durant les estacions caloroses, però si que en podeu trobar si volteu per la finca. Com ja sabeu, els mosquits apareixen quan hi ha aigua. Nosaltres tenim una bassa, però com que hi ha peixos, l’equilibri es manté.

Si voleu refrescar el vostre allotjament durant la nit, no hi ha problema en deixar les finestres obertes. Recordeu tancar-les de dia o quan torneu tindreu la casa plena de mosques.

Els contenidors de reciclatge i rebuig es troben al pàrquing subterrani, just al costat de l’entrada esquerra. Siusplau, gestioneu les vostres deixalles durant la vostra estada.

Si esteu en un allotjament amb cuina, siuplau aviseu-nos un dia abans en cas que volgueu esmorzar l’endemà. Podeu acostar-vos a recepció o trucar-nos des de l’allotjament durant l’horari d’atenció al públic.

Els únics allotjaments que disposen de rentadora són les casetes. Per a la resta d’allotjats, oferim un servei de bugaderia que costa 3€/rentar i 7€/rentar i assecar. Siusplau, adreceu-vos a recepció i demaneu-nos quin és el millor moment.

El procediment és el següent: Us proporcionem una bossa o cistell per a que dispositeu la roba bruta, us el recollim i us el tornem amb la roba rentada perquè vosaltres mateixos us l’esteneu (en el cas del servei de rentar) i ús ho tornem tot sec (en el cas del servei de resntar i assecar). Tots els estudis i apartaments estan equipats amb un estenedor.

La via més convenient és dirigir-te a recepció per reservar un massatge i nosaltres avisarem a la massatgista perquè es posi en contacte amb tu el més aviat possible. Els pagaments es realitzen sempre a recepció. Recomanem reservar amb un mínim de 7 dies d’antel·lació.

Sí. És recomenable que ens aviseu a Recepció amb un dia d’antelació. Si esmorzeu a El Raconet de l’Avenc, us el preparem fresc del día i us l’entreguem llavors.

Oferim una recàrerga de llenya per 5€ si ens la demaneu a recepció. Us omplim el cistell directament a la vostra caseta.

Si preferiu anar-la a buscar, haureu de sortir al bosc i recollir-la vostres mateixos. La que tenim a l’Avenc la reservem per consum propi i per els clients que prefereixin contractar el servei de reposició de llenya.

Sí, sense problemes. Aviseu-nos de les vostres consumicions durant l’horari de recepció o, si ho preferiu, el dia de la sortida. Aquest servei es basa en la plena confiança en vosaltres.

Col·laborem amb vàries empreses que ens porten les bicis a l’Avenc. Disposen de BTT’s o e-bikes (tamany adult), algun d’ells disposa de bicis on es pot acoplar una cadireta per un infant.

Si sou amants de la bicicleta, sereu benvinguts de nou, aquesta vegada amb les vostres pròpies bicicletes.

Si venen per quedar-se a dormir, hauran de consultar la disponibilitat a recepció (preferiblement amb antelació) i només podran fer nit si la capacitat de l’allotjament on s’allotja la persona visitada ho permet.

Si venen a passar el dia a les nostres instal·lacions, siusplau consulteu-nos cada cas particular amb antelació. Especialment si venen amb la idea d’accedir a la piscina.

Siusplau, respecteu sempre el fet que cada allotjament és només per a qui l’ocupa.

El telèfon que trobareu a tots els allotjaments és d’ús intern. Per a trucades externes, siusplau utilitzeu els vostres telèfons mòbils. Per contactar amb recepció, marqueu el número 20 i de seguida us atendrem. 

Sortiu a l’exterior per utilitzar el telèfon mòbil. És difícil obtenir cobertura quan som a l’interior. Si a fora seguiu sense cobertura, consulteu la vostra companyia telefònica.

 

La Belinda i en Quim, propietaris, resideixen a l’Avenc. Per a urgències, truqueu a recepció i el telèfon us redigirà la trucada a casa seva. També hi ha un número de contacte via Whattsapp en cas d’urgències.

Siusplau, no utilitzeu aquest mòbil si no és estrictament necessari. El benestar rural el creem per als nostres estadants i també per a nosaltres com a amfitrions.

L’habitació està pensada per dormir. Siusplau, reserveu taula a El Raconet de l’Avenc per sopar. Si ho preferiu, podeu sopar a fora en un dels restaurants locals dels municipis propers: Tavertet, Rupit o Cantonigròs. Siusplau, assegureu-vos que estiguin oberts abans d’anar-hi. Si preferiu sopar en el vostre allotjament, assegureu-vos que heu escollit un dels allotjaments amb cuina pròpia per a ser auto-suficients.