• (+34) 93 881 61 59
 • Mas l'Avenc, S/N, 08511 Tavertet, Barcelona, Catalunya

Serveis

Servei d'àpats

L’Avenc ofereix esmorzars i sopars exclusius per als estadants. Una cuina en línia amb la filosofia de l’empresa, basada en productes ecològics, de proximitat i de temporada. Propostes creatives elaborades amb humilitat i senzillesa per donar tot el protagonisme al gust i la vista, i amb una cuidada selecció d’opcions delicioses també per a vegetarians i vegans.

 

L’Esmorzar del Bosc és un buffet complet servit a taula. Selecció de dolç i salat, amb suc natural, fruita del temps, iogurts naturals, pa de debò i molt més! Oferim com a EXTRES ous al gust amb o sense bacó ecològic.

Inclòs en el preu de les habitacions i opcional pels allotjaments amb cuina pròpia (estudis, apartaments i casetes). En cas de no tenir-lo inclòs, cal reservar amb un mínim de 24h d’antelació.

Preu esmorzar: 14€/adult – 7€/nen (EXTRES a la carta opcionals per a tothom).

https://elraconetdelavenc.com/

El Tastet dels Cingles és un menú tancat per degustar a taula la millor selecció de plats de temporada: un aperitiu, dos entrants, un plat principal i postres. L’aigua i el primer servei de pa estan inclosos. Les begudes van apart. El menú canvia cada dia.

Per als nens (fins a 12 anys) oferim un plat combinat amb postres, pa i aigua.

Cal reservar amb un mínim de 24h d’antelació.

Preu sopar menú tancat: 30€ / adult – 13€ / nen. 

https://elraconetdelavenc.com/

Piscina

La piscina: oberta cada dia de 8.00h a 22.00h.

No és un spa. És una piscina interior climatitzada a una temperatura d’entre 27 – 29ºC i amb un carril de 25 metres de llarg. L’accés a la piscina és gratuït per a tots els estadants que facin nit amb nosaltres. Durant l’estiu obrim les portes exteriors per poder prendre el sol fora i accedir-hi directament.

No hi ha socorrista ni vigilant, fet que implica que la responsabilitat recau sobre els estadants. Els nens menors de 16 anys han d’estar sota el control visual i vigilància constant dels pares, sempre que accedeixin a la piscina i per les nostres instal·lacions.

 • El jacuzzi interior (35º): romandrà tancat per precaució degut a la COVID-19 i fins nou avís.

Normativa d’ús:
La normativa és visible a la sala de la piscina. Recordin que tenen que portar les xancles, el banyador i el gorro de piscina. Gràcies per respectar la normativa i mantenir l’ambient relaxant i calmat que ens caracteritza.

Massatges de la Casa

Wellness

Grups

Tarifes i condicions especials per a retirs, rodatges, estades per esportistes, estades d’oci i de treball. CONTACTAR.

Estada mínima cap de setmana: 2 nits mínim.

Oferim allotjament per a grups de fins a 35 persones en habitacions individuals, dobles i triples, amb mitja pensió o pensió completa.

Equipament
 • Habitacions amb connexió WiFi gratuït.
 • Aula de treball interior equipada amb projector, flip-chart, taules i cadires.
 • Aula de ioga interior amb parquet natural de roure (certificat FSC).
 • Espai per a coffee-breaks.
 • Espai restaurant.
 • Espai piscina.
 • Sala de massatges.
 • Diverses zones comunes interiors i exteriors.
 • Jardí amb vistes espectaculars.

Pàrquing subterrani

Gratuït per a tots els allotjats.

És l’únic espai on es permet aparcar el vehicle durant la vostra estada.
Portes automàtiques fins les 24h. Fora d’hores cal utilitzar les claus dels allotjaments (consultar a Recepció si esteu allotjats a les Casetes).
Carregador per a cotxe elèctric.